Skriver jag inget längre???

Då var det dags att åter dra fram min söta applet för att skriva nåt i bloggen igen då.
Häromkring händer det inte lite vill jag lova, snarare tvärtom. Därför blir det inget skrivet här längre. Jag har dubbla kurser (+ en tredje, men den har jag inte hela), håller på att certa mig för glatta livet, en 6-veckors baby hemma och en himla massa administrativt strul på jobbet som har med sammanslagningen att göra. De få minuter som är över på ett dygn brukar jag lägga på att sova.

Var i alla fall iväg idag till Webshop och fick köpt mig en större switch för jag har växt ur den gamla. Jag antar att det är fel att klaga på elräkningen när man växer ur sina switchar va?

Fick dessutom lite negativ kritik idag på att min blog blivit lite ”mjuk”, alla inlägg handlar om Emma. Jag tar den kritiken för den speglar bara verkligheten. Livet kretsar faktiskt till stor del runt Emma. Träffade på grannen idag oxå. Han undrade vart vi hade tagit vägen! 🙂 Förr spenderade vi mycket tid ute i trädgården med att gå och grejja, men nu står gräset upp till knäna och man ser det knappt för alla löv som ligger utströdda över gräsmattan.

Switch

Postat under: Hemma