Livet rullar på

Har verkligen inte slitit på hårddisken där loggen ligger på länge! Har så fullt upp att det knappt ens blir tid att läsa mailen. På hemmafronten har Emma det bra, vi lär oss otroligt mycket varje dag, även om det inte alltid är en dans på rosor med små barn!

På jobbet är det stressigt värre. Har alldeles för mycket om mig där nu. Kursarbete upp över öronen och man tar jobbet med sig hem varje dag och sitter hemma tills klockan blir mycket, men det kommer nog att bli en ände på denna stressiga period om en månad eller två tror jag. Sedan blir det lite lugnare igen. Känns som man behöver det, minst sagt!

Vi hade förresten besök för ett par dagar sedan av Classe, Therese och Frida. Frida är cirka en månad äldre än Emma, och det var himla kul med lite besök från andra nyblivna föräldrar att byta historier och tips med. Det behövs!

Det blev såklart lite fler bilder på Picasaweb och en video till till Youtube oxå såklart!

Emma och Frida

Postat under: Jobbet