The Hobbit med Peter Jackson?

New Line Cinema har kommit med nytt hopp för ”Sagan om Ringen”-fans med filmen ”The Hobbit”. I en intervju med Los Angeles Times så berättar en av New Line Cinemas skapare Bob Shaye kring diskussionerna kring en regissör för filmen.
När det frågades om det stämde att företaget talat med Jacksons advokater berättade Shaye, ”Ja, det stämmer. Jag utelämnar våra personliga stridigheter, jag respekterar och beundrar verkligen Peter och jag hade verkligen velat att han skulle vara inblandad på något sätt i ’The Hobbit.'”

Enligt Stuff.co.nz så har även Ian McKellen bekräftat att rykterna om att han skulle göra rollen som Gandalf i ”The Hobbit” var sanna och skulle diskuteras med Peter Jackson och Fran Walsh.

Samma hemsida kontaktade Jacksons talesman, som lade till: ”Peter och Fran har alltid velat göra ’The Hobbit’ men om det kommer att hända är inte bestämt än.

hobbit

Postat under: Filmer