Fantastic 4 – Rise of the silver surfer (2007)

Fox och Marvel tar nya tag efter “Fantastic Four” som inte levde upp till förväntningarna hos fansen. Det bäddar dock för en bättre och mer allvarlig historia med hotet från Galactus som hotar att äta upp Moder Jord, och skickar sitt sändebud Silver Surfer för att förbereda den världsliga måltiden. Dessutom kommer ju Dr Doom tillbaka…

Marvels egna superhjältefamilj Fantastic Four möter sin största utmaning hittills i “Fantastic Four and the Silver Surfer” när det mystiska intergalaktiska sändebudet Silversurfaren anländer till Jorden för att förbereda planeten för undergång. Medan han åker runt Jorden och vållar förödelse får Reed, Sue, Johnny och Ben försöka reda ut mysteriet med Silver Surfer och samtidigt konfrontera den överraskande återkomsten av deras dödsfiende Dr. Doom innan allt hopp är ute.

Dessvärre tycker jag nog att den här filmen, likt många andra i den här kategorin, landar ganska pladask utan att ge det minsta bestående intryck.

Silver Surfer

Postat under: Filmer