Ännu ett Ciscokurs fixad!

Jädrar va gott! Efter att ha slitet med Cisco Orientation Course under den senaste veckan har jag då idag plockat den. Med lite marginal oxå. Fick 100% rätt, hehehe. Cisco Orientation är en kurs som skall läsas av alla instruktörer och innehåller info om hur Cisco är organiserat, vilka regler som gäller och vem som ansvarar för vad. Man måste ha med sig den kursen för att kunna vara instruktör på Cisco.

Nu är jag altså okej’ad att starta Cisco Network Security 1-kursen och den kommer att gå av stapeln i första läsperioden med start om en vecka. Nu skall det bara läggas in studenter och sånt där administrativt i kursen.

Den andra kursen jag skall ha, Problemlösning med programmering i C, kommer att starta veckan efter, men med den kursen är det inga konstigheter. Jag har haft den förr och har koll på läget där.

Cisco

Postat under: Jobbet