Simpsons filmen!

Igår åkte jag och Suzana ner till bion för att i sista minuten gå och kolla på Simpsons, som nu äntligen kommit som film. I släpet hade vi även brorsans dotter Emelie som sov över på grund av en tidig utbildning med jobbet dagen efter.

Filmen var riktigt jäkla bra, bästa filmen jag sett på länge på en bio trots att det inte var länge sedan jag såg storfilmen Die Hard 4.0. Simpsons filmen spelade helt enkelt i en annan liga!

Handligen är som följande: Familjen Simpsons sätts på svåra prov när det visar sig att Homer med viss hjälp av en gris har orsakat en katastrof i hemstaden Springfield. Stadens invånare vänds emot honom och en mobb tvingar familjen på flykt. Kan Homer rädda Springfield och sin egen familj?

Själva storyn känns igen från vad som ofta brukar hända i tv-avsnitten. Homer klantar till det, familjen riskerar att splittras, Moe blir rasande på kunder, Itchy & Scratchy når nya brutala höjder, poliserna är klantar, Lisa är miljövänlig, Bart är busig och så vidare. Men det finns också några mindre överraskningar som ger storyn lite extra krydda.

Det finns egentligen inget att fundera över. Har du inte sett filmen ännu skall den ses på bio.

”I will not illegally download this movie”

Simpsons

Postat under: Filmer