Mustasch – Latest version of the truth

Det svenska hårdrocksbandet Mustasch är tillbaka med den nya plattan ’Latest Version of the Truth’ som släpps den 18 maj på gruppens nya skivbolag Regain Records.

Låtlistan ser ut som följer: In the Night (1), Double Nature (2), Falling Down (3), The Heckler (4), I Wanna be Loved (5), Scyphozoa (6), Spreading the Worst (7), Bring me Everyone (8), Forever Begins Today (9), I am Not Aggressive (10) och The End (11).

Den här gången tycker jag personligen att Mustasch har lyckats bättre än vanligt. Man känner igen de ap-tunga riffen på 100 meter och detta blandas med schöööna melodiösa slingor. Mycket bra jobbat helt enkelt. Dom är förresten inbokade på bland annat Arvika-festivalen i år, och det lär inte vara några problem att se dom på någon annan festival i sommar heller skulle jag tro!

Kolla in deras video till låten Double Nature här!

Latest version of the truth

Postat under: Musik