Inflyttningsfest!

Efter att har bott i huset i cirka två månader var det hög tid att ha inflyttningsfest! Vi hade laddat upp med en vansinnig mängd hamburgare, korv, cevapi och hade två grillar som stod på för fullt under kvällen. Vi hade lurat hit ett 30-tal av våra vänner att fira med, och det blev superbra!

En sak som är helt omöjlig att planra är som bekant vädret, och lite oroliga var vi allt. Alla dagar både före och efter lördagen var dåliga, men dagen vi hade festen var det märkligt nog ett superfint väder! Varmt och gott!

Vi grillade, spelade kubb, jätte-plockepinn, krocket, frisbee-golf och kubb ute på gräsmattan. Jag hade dessutom skapat en superstor musikmix av goa låtar som dunkade på ur stora fina högtalarna som dagen till ära var utburna till trädgården. Helt enkelt ett jättekul party!

Massvis med bilder från Inflyttningen finns i Bildarkivet!

inflytt 2

inflytt 1

Postat under: Hemma