Fortfarande samma sits

Som bekant har jag inte skrivit något här på mycket länge (igen) och anledningen är densamma. Efter 1,5 månads väntetid har jag fortfarande inte fått någon anslutning från Telia! Konstigt att det skall behöva ta sådan vansinnig tid egentligen! Jag har grannar som har bredband, troligen från Telia, och de som bodde i huset före oss hade faktiskt även de en anslutning från Telia. Eftersom det finns en befintlig anslutning till Telias ADSL i min telestation är det inga nya grejjer som behövs, bara lite konfiguration och de borde de ha lyckats med vid det här laget!

Fler inlägg i min gamla blog kommer att komma den dagen jag får bredband hemma såklart. Märkte förresten nu i helgen att jag fått ”smalband” i alla fall! Tillsammans med lite papper från Telia nu sist fanns även med ett modem-konto hos dom att använda till exempel ”i stugan” som funkade utmärkt! Bara att plugga i och köra. Man kan inte hjälpa att fundera på hur smidigt det gick med modemkontot kontra ADSL-kontot 🙂 Undra om det kan ha något med saken att göra att modemkontot gick så smidigt att det är Telia som tar betalt direkt när man använder modemet???

Televerket

Postat under: Hemma