Munkedal regerar!

Ingen kan väl ha missat skrällen i schlager-delfinalen i lördags? Marie Lindberg från Munkedal smällde till med vad jag (och många med mig uppenbarligen) tyckte var en riktig höjdarlåt!

I torsdags checkade skolfröken Marie Lindberg, 31, in på Göteborgs schlagerhotell. I går lämnade hon det — som Sveriges nya stjärna. Hon hade egentligen tänkt hinna hem till reprisen. Men någonstans mellan planeringen och lördagens direktsändning raseras planerna.

Debuterande Marie Lindberg förvandlar sitt första riktiga liveframträdande till en direktbiljett till Globen. Den tidiga hemresan till vardagen i Munkedal blir en sen segernatt med kändisar hon knappt vet namnet på.

-Den spontana reaktionen jag fick i går var ”Åh, vad roligt. Vi grät”. Och det känns som om folk har varit uppriktigt glada. Det är det som har berört mig mest, säger Marie efter gårdagens intensiva natt.

Lindberg

Postat under: Nyheter