Översättningen går vidare

Har ju som bekant en Säkerhetskurs på engelska nu, en kurs jag haft några gånger tidigare, men den har ju varit på svenska hela tiden. Förra året var mina studenter norska men det var inga problem att köra det på svenska. Den här gången är det pakistanier och indier bland annat, så det blir inte så bra på svenska kan man säga.

Bror och Cecilie åkte hem tidigt i morse så jag sitter hemma och har skrivit ihop en ny Bologna-anpassad kursplan för en ny Ciscokurs jag skall hålla som kommer att heta Brandväggsteknik (eller mer internt Cisco Network Security 2). Man har ju gjort ett par Bologna-kursplaner nu, så äntligen börjar man få lite kläm på det. Själv är jag helt säker på att dagens kursplan enkelt kommer att bli ”Course-plan of the Year

BolognaCisco

Postat under: Jobbet