Översättare

Jobbet börjar komma tillbaka nu. Skall ha Säkerhetsarkitekturer och Informationssäkerhetskursen nu i läsperiod 1. Jag har haft den förr, bland annat förra året när bland andra två norska studenter läste den. Den går på magisterprogrammet, och den här gången verkar det inte som om jag har turen riktigt på min sida.

Eftersom den går just på magisterprogrammet, som är ett internationellt program, kan det hända att utländska studenter skall läsa den såklart. Den här gången har någon gjort det, och jag har ett ordentligt jobb framför mig. Kursen skall altså bli på engelska och jag har nu bland annat 462 slides som skall översättas och pratas in! Gah! Dessutom måste alla labbar, kursplaneringar och annat översättas.

Bilden förresten visar en översättningsmaskin uppfunnen av en japan som kan tolka din hunds läten och skriver ut vad den menar i den lilla bildskärmen.

oversattare

Postat under: Jobbet