När upphör sorgen?

Sorgen efter vår kära XBOX sitter djupt i själen fortfarande. Vi klär oss i svart och har tjocka sorgeband på oss. Att hitta och chippa en nyXBOX blir en ganska dyr affär, ett par tusen i allra bästa fall. Att köpa en ny XBOXär inte enkelt, för det finns inte så många kvar. Alla butiker vill kränga XBOX 360 istället, vilket inte är så konstigt kanske.

Idag (dagen efter) börjar dock sorgen lätta en aning. Jag googlade lite på Media Centers och med tanke på att vi redan har en Linux filserver här hemma som tuffar och går varje dag tänkte jag utforska möjligheten att använda den befintliga datorn som Media Center. Det var inte svårt!

Jag hittade några kandidater, men projektet FreeVO stod ut ganska bra! FreeVO är en linuxdist som erbjuder ett himla kompetent Media Center. Jag skall nog ladda hem och testa för det verkar faktiskt mycket intressant!

FreeVO

Postat under: Teknik