Bästa CMS’en hittils!

Jag har testat på en himla massa olika CMS’er, som är programvara för att skapa webbplatser med genom åren, men de flesta jag testat har varit antligen för komplicerade, för fel för ändamålet eller för svåra att bygga om. Nu har jag hittat rätt!

CMSimple lämpar sig väldigt bra för hemsidor som ska kunna underhållas enkelt av folk som inte har tid/lust/möjlighet att lära sig nåt avancerat system. Det är inte speciellt svårt att installera under Apache eftersom det inte kräver någon databas. Gränssnittet är enkelt och rättframt och att bara editera text är en barnlek. Det finns en uppsjö av templates att välja och vraka ibland och är man någorlunda haj på PHP och CSS kan man enkelt ändra i befintliga templates.

Och templates finns det massor av! Flera sajter tillhandahåller fria templates innehållande bilder, layouter och typsnitt. Vill du ha ditt alldeles egna utseende är det bara att kopiera en du gillar och modifiera några filer. Mycket smidigt!

Kolla in det på http://www.cmsimple.dk

CMsimple

Postat under: Program