Tredje dagen

Nu börjar man bli lite sur faktiskt. Jag är helt nybörjare på Cisco, och sitter helt ensam hela dagarna och stöter hela tiden på problem, men det finns ingen att fråga om något.

Senaste problemet är en programvara från Cisco som skall installeras på en Windows 2003 server, men den har dom inte i skarp version, så jag använder en trial på 90 dagar. Problemet är att någon installerade det programmet för ett år sedan, så nu kan jag inte installera om det! Har letat överallt i registret efter en nyckel som programmet har skapat, men inte hittat någon. Nu måste jag sätta mig att installera en server med programvaran på, och det där tar ju bara tid, tid som jag inte har. Fy fan. Det kommer nog inte att gå så bra på fredag då det är prov skulle jag gissa på.

Just det, det är lucia idag. Who cares?

arg

Postat under: Jobbet