Till Stockholm

Då var det dags att ta sig till Stockholm för att åka på Ciscoutbildning en vecka altså. Resan började hemskt tidigt, var ur sängen redan klockan 4 för att hinna med alla bussar och tåg. Inte direkt van att gå upp så där tidigt! Resan gick fint och framme i Stockholm åkte jag direkt ut till KTH, som ligger i Kista. Där träffade jag min handledare och en kille som det var tänkt att han skulle läsa samma kurs som mig, men det blev inte av för hans del del här veckan, han hade för mycket att göra med annat.

En hel del saker strulade första dagen. Labbet var inte uppsatt, så en stor del av dagen gick åt till att koppla datorer, switchar, routrar och brandväggar. Senare på eftermiddagen var det klart och jag kunde börja labba.

Gick från skolan någongång sent på kvällen, gick ut och käkade, hem till böckerna igen och slockade som en klubbad säl.

Kista

Postat under: Jobbet