Spartan (2004)

Scott är säkerhetsagent hos Secret Service, en av de bättre om vi skall tro hans chefer. Hans jobbar just med utbildning av nya rekryter när han får ett larm och tvingas åka iväg. Det visar sig att presidentens dotter har försvunnit och Scott och hans kollegor har bara två dagar på sig att hitta henne innan det hela läcker ut till pressen. Ju mer Scott gräver i det hela desto mer konstiga saker upptäcker han och tillsammans med sin kollega Curtis börjar han ana något större.

Det här tror jag är en av de absolut sämsta filmer jag någonsin sett faktiskt. Den har verkligen inget. Skådespeleriet är botten och historien är så dold att det är först i de sista två minuter man får reda på varför Scott har försökt att leta reda på den försvunna flickan. Undvik denna sorgliga film till varje pris och din dag kommer totalt sett att vara en bättre dag.

spartan

Postat under: Filmer