Näst sista dagen

Japps, då har man alltså kommit fram till den näst sista dagen här på KTH. Den här veckan har gått fruktansvärt fort, antagligen för att det hela tiden är så mycket att göra. Jag bor alldeles bredvid en jättebio, och hade tänkt att gå och titta på nya Bondfilmen, men det har inte blivit tid till det heller. Satt igår och gjorde ett par kapitelprov på Cisco och det gick faktiskt betydligt bättre än jag trodde. Trevligt!
Börjar bli jädra trött på all färdig mat man äter hela tiden, saknar verkligen mat man gör själv faktiskt. Tror att jag skall gå till affären och köpa lite råvaror och laga lite mat själv. Andra saker man saknar är träning. Visst finns möjligheten här, men det är så jädra dyrt, och dessutom har man inte tid till det heller. Skall träna extra mycket när jag kommer hem. Imorgon.

kth

Postat under: Jobbet