Biltvätt och väder

Fy fasiken! Av en anledning jag inte riktigt är med på tyckte jag att det var dags att tvätta bilen idag. Visst, den var så smutsig att det var svårt att tolka vilken färg den hade, men vädret… usch!

Drog mig i alla fall bort till tvätthallen och satte igång att skrubba. Trodde aldrig att det skulle bli klart! Skiten satt liksom inbränt i lacken och jag hann med att bli ordentlig ovän med både bilen och tvättsvampen före det var klart, men nu blänker den som bara den!

Antagligen blir det inte så längvarigt. för vädret lär ju inte ändra på sig på ett tag. Jag har sett väderleksrapporterna, och jag lovar; det är inget fel på min lilla väderleksapplet här till höger; vädret ÄR faktiskt så här kass! Har inte sett solen på jag vet inte när, och det måste ha regnat en meter senaste månaden. Hörde förresten att det var bara en millimeter från regnrekord i november. Wow… känns verkligen härligt att vara så nära ett rekord 🙂

regn

Postat under: Hemma