Andra dagen

Denna andra dag började tidigt, och redan nu känner man tidspressen komma allt starkare. Gick upp extra tidigt, käkade lite frukost och stegade iväg till skolan. Jag var helt ensam idag, och tydligen skall jag vara det resten av veckan oxå.

En del saker strulade i labbet, men inte så många saker som strular hör direkt ihop med kursen, det mesta är licenser, datorer som är instabila, routrar och switchar som får fnatt och sånt. Jag kom inte så långt som jag hade hoppats på idag, mycket på grund av allt strul runt omkring faktiskt. Även denna dag slutade sent, och efter allt konfigurerande kändes det bra att ta en Guinness efter passet på skolan.

Hem till hotellet igen för att sätta in sig i böckerna igen!

När jag på kvällen satt och åt lite gran ringde Suzana för att berätta att det senaste huset vi bjudit på (nummer 100 i ordningen tror jag) faktiskt gick igenom! Våra konkurenter på bjudningshimlen lade sig snabbare än vi räknat med, och vem vet, om besiktningsmannen inte hittar något knepigt kanske man blir husägare! Tjoho!

Huset

Postat under: Jobbet