Ladda upp bilder

Man får en hel del gjort när man inte har internet hemma utan tvingas att sitta på jobbet tills timmen blir sen! Jag har precis fixat klart så att användarna av gnorpen.com kan ladda upp bilder i sina inlägg och det var inte så enkelt som man kan tro! För det första var det en hel del konfiguration som skulle göras, och när allt det var klart fungerade det fortfarande inte.

Jag letade och letade, men inte kunde jag ladda upp några filer inte! Efter en hel del googlande visade det sig att en annan person hade haft samma problem. Problemet visade sig vara det att i vissa webbläsare blev fältet där det visas vilken bild man vill ladda upp så stor att den skymde knappen för att ladda upp bilden! Gah! Inte direkt lätt att veta det! Jag kunde ju inte ens se knappen för att ladda upp bilden! Nu fungerar det fint i alla fall!

Dolt

Postat under: Sajter