Uppe, men inte utan problem

Visst har bloggen kommit upp, men det är inte helt utan problem nu. Jag kan bland annat inte administrera något. Så fort jag skall logga in på bloggen för att administrera den blir sidan helt sonika bara vit. Jag har googlat lite på detta och det kallas tydligen för ”White screen of death”… hehehe… mycket lustigt.

De flesta rekomendationer verkar peka på att det är något plugin som stör och det kan jag faktiskt förstå. Jag har ju faktiskt nergraderat MySQL från version 5 till version 4. Visst är datan importerad korrekt, men bloggen har antagligen ändå en ide om att jag använder version 5 av MySQL så antagligen är det någonstans där det går fel. Inte för att det är så enkelt att fixa; jag kan ju inte administrera sidan! Skall kolla vidare på detta idag så får vi se vart det bär!

problem

Postat under: Bloggen