Tidig intervju!

Den här tiden har verkligen inneburit mycket exponering i pressen vill jag lova! Har varit med i Göteborsposten, Bohusläningen, Lysekilsposten och Trollhättan Tidning. Trodde att det äntligen var slut på alla intervjuer, men så i morse hände det igen. Jag har inte kunnat sova ut på morgonen på ett tag så idag var det dags… trodde jag. Klockan 10 ringer Göteborsposten igen och kör en intervju med mig! Jag var helt nyvaken så det ska bli kul att läsa om vad vi pratade om 🙂

Dom skall ha med mig på sin ”Hallå där” på fredag. Mest nöjd är jag med Lysekilsposten intervju. Han som skrev den artikeln målade verkligen upp mig som en rent fantastisk pedagog och mitt ego fick påfyllning så det räcker i flera år! Hehehe… Allvarligt talat känns det lite som om man bara går till jobbet och visserligen funderar en hel del på hur man ska kunna göra det bättre för studenterna, och så blir det sån här uppståndelse av det! Jag tycker verkligen att det är jättekul!

intervju

Postat under: Hemma