Terapistund

Nu ikväll är det återigen dags för en terapistund på jobbet. Terapistund är namnet jag hittade på för den tillställning vi skall ha i skolan idag. Snurrigt? I alla fall; tanken är att samla alla som läser DS (eller i alla fall så många som möjligt) och under trevliga former kan dom ställa frågor om lite varierande ämnen.

Tanken är inte att det ska vara som ett labbpass eller så utan att de kan komma dit med de ideer de har på nya projekt och sånt. Kanske är det någon som vill ha tips inom säkerhet, vilja göra en hemsida i Flash eller bli bättre på Dreamweaver. Jag står helt enkelt till studenternas förfogande och de kan fråga om vad som helst.

Jag skall även ha med mig lite grejjer så att det kommer att finnas annat att göra. Ska bland annat ha med mig min XBOX, en massa projektorer, högtalare och sånt där. Jag tror att det kommer att bli kull!

Terapistund

Postat under: Jobbet