Snart slut på alla kurser

Den här läsperioden har verkligen gått undan! Redan nu verkar det snart vara slut på den här läsperioden! Jag har upptäckte att jag nästan bara har mina sammanfattningspass kvar på mina kurser och då vet man att det snart är tentatider!
Det har varit ganska mycket jobb den här perioden oxå och den största delen av tiden har gått åt till att göra material till kursen Problemlösning med programmering med C. Varje gång man har en ny kurs tar det alltid mycket tid att göra material, men nu har jag nog haft mitt sista pass i den kursen så det är snart dags att börja planera nästa omgång.
I nästa läsperiod skall jag som vanligt ha datalogikursen, men denna gång inte själv utan med Jonas. Vi ska byta ut operativsystemsdelarna helt i kursen och prata mer om komponenterna i datorn istället för hur de generellt sett fungerar.

slut

Postat under: Jobbet