Gnorpen åter lanserad!

En en lång tids utveckling, närmare bestämt 3 månader, har jag nu äntligen sjösatt den nya versionen av www.gnorpen.com.
Mycket är nytt, men jag hoppas att besökarna kommer att känna sig hemma och bekväma även här. Jag har lagt ner mycket jobb på att få den här webbsidan så perfekt som möjligt för det vi använder den till. Det är till exempel nu mycket lättare att lägga till och ta bort information från sidan. Menyn till vänster kommer att ändras och innehålla fler menyval efter besökaren har loggat in dig. Till höger kan den som är inloggad även se IP-adresser och lösenord till våra spelservrar tillsammans med aktuella serverhändelser som kan skrivas in av mig eller S.W.A.T.

Sidan använder sig nu av cookies för inloggningen så att de inte behöver logga in varje besök. Information om vilka cookies som används finns i menyn till vänster.

De personer som spelar Battlefield 2 bör uppdatera sina konton med information om vilken statistiksida de har på www.bf2s.com.

Filuppladdningen har fått sig ett ordentligt lyft. Under Kommunikation finns numera en riktig filhanterare där till exempel större patchar och liknande kommer att finnas tillgängliga. Login och lösenord till denna kan du som inloggad användare se till höger här på gnorpen.com.

Jag har verkligen gått igenom nya gnorpen.com så gott det går, men eftersom sajten har vuxit så mycket är det väldigt svårt att se till att verkligen allt fungerar. Eventuella buggar besökaren stöter på uppmanas att meddela mig så att jag kan åtgärda dessa.

Webbavdelningen (Loverboi) önskar er alla en trevlig vistelse och hoppas att alla skriver ett litet meddelande så fort ni ser något trevligt på Internet!

Gnorpen

Postat under: Sajter