Friskis

Kom hem från mitt andra pass den här veckan på Friskis & Svettis nu. Första gången var man verkligen inte med alls, kanske på grund av alla konstiga snurrar och spinnar och sånt, men den här gången gick det mycket bättre. Ibland kändes det faktiskt som om man hade någon form av kontroll på situationen!

Svettig så det räckte blev man dock, och det hjälpte inte att dom glömde att sätta på ventilationen heller tror jag?

Tidigare idag var jag på Nymanbil oxå. Jag lämnade in bilen där igår för att de skulle fixa till en grej i bakvagnen som lät, men dom hade inte tid att fixa den igår så dom gjorde det idag istället. Jag tog bilen på en provtur efteråt och märkte att det lät lika illa efteråt. Sur och grinig åkte jag tillbaka och lämnade tillbaka bilen så att dom ska fixa det imorgon istället. Jag fick en lånebil: en Volvo 740! Fy fan! Visst har jag haft ett par tre stycken sådana, men jag hade glömt den svårbeskrivna känslan av att glida ner i en 740. Snacka om traktorkänsla! Det är en GLT (turbo) men var den turbon tagit vägen har jag ingen aning om! Slöare bil har jag inte kört på länge! Hoppas nu bara att min kära bil är färdig imorgon så man slipper 740’n över helgen!

Friskis volvo

Postat under: Hemma