Bloggen är UPPE!

Tjoho! Äntligen är denna ljuva webbsajt uppe igen! Jag kan berätta hur länge som helst om vad som gick fel, men nu är det bara att luta sig tillbaka och inse att den är up’n runnin!

Felet inträffade när jag skulle göra en rent rutinmässig uppdatering av datorn som jag gör nästan varje dag. Just denna dag hade ett av paketen som skulle uppdaterats blivit tillbakahållet på grund av en tvådagars huvudvärk hos killen vars ansvar det är att hålla det paketet iordning.

Resultatet blev att jag satt med en webbserver som varken gick att installera fullt eller avinstallera. Jag väntade desperat i två dagar p åatt en uppdatering skulle komma men till slut ominstallerade jag istället datorn.

Även detta blev lite problematiskt, men bara lite. Var bland annat tvungen att nedgradera databasen och sånt där, men nu är vi tillbaka på banan igen! Tjoho!

Apache

Postat under: Sajter