Akademiskt högtid

Kom precis tillbaka från den akademiska högtiden. Det var alldeles strålande! Hela arragemanget var superbt och jag är verkligen helnöjd med allt! Det tog inte så lång tid som väntat med alla tal av professorer och inmarsch, cermoni och utmarsch ur pingstkyrkans lokaler gick bra.

Efter detta svängde vi in på Butlers för att svepa en Guinness före vi gick vidare till Folkets Hus där resten av festligheterna skulle vara. Maten där var otroligt bra. Underhållningen oxå. När det var dags för mitt tal gick jag upp på scenen och körde mitt race. Hela salen var fylld av människor. Jag är ju en ganska van talare vid det här laget, så det var inga problem. Efteråt fick jag höra att mitt improviserade tal var jättebra! Flera personer kom efteråt fram och berättade hur bra det var och ville önska grattis. Jag kände mig helt nöjd!

Bordet jag satt vid innehöll 8 personer. Det var jag, Suzana, styrelseordförande för Swedbank (skolans största finansiär) med fru, styrelseordföranden för Högskolan Väst med fru samt VD’n för Vargön Abbloy med fru. Ingen dålig samling! Trevliga var dom oxå!

Efter alla dessa festligheter var det dags att runda av det hela så jag och Suzana begav oss hemåt. Nu skall det bli gott att komma ur ”pingvin-kostymen” och glida ner i soffan och kolla på en bra film. Det har vi förtjänat!

Akademiskt

Postat under: Jobbet