Nya däck på bilen

Hade inne bilen på verkstad i fredags och dom bytade mina gamla slitna bakdäck och ett hundratal lampor som var trasiga lite här och var. Hade ingen aning om alla ställen på bilen som har lampor. De vanliga känner man ju i och för sig till, men att det ska sitta under alla dörrar, vid alla fötter, flera stycken runt om i bagagen och sånt hade jag ingen aning om. Nu lyser i alla fall bilen upp som en julgran när man öppnar dörren!

Jag har en knarrande ljud när man kör över fartgupp oxå förresten. Det beror tydligen på att länkarmsbussningarna är slitna. Tro fan det! Att köra bil i Trollhättan är ju som att köra på ett minfält! Man kommer ju inte 20 meter före det är fartgupp där. Jag snackade med en taxichaffis som sa att de måste byta allt vad framvagnsdelar heter på sina bilar två gånger om året. Snyggt jobbat Vägverket!

Dack

Postat under: Hemma