Lyckat kräftskiva!

Nu är man verkligen trött! Efter att ha planerat kräftskivan några dagar är den nu slut. Klockan är mycket och gästerna har gått hem. Alla var verkligen nöjda med festen och vi har verkligen haft kul under hela kvällen. Många vänner var här men nu rullar Scorpions ”Still Lovin You” på stereon och då vet man att slutet är nära. Vi har lagat så himla mycket mat och det är nästan hälften kvar trots att allt var så gott. Vi hade en massa spännande röror, kräftor, räkor, hallon-panacotta och tilltugg men det är mycket kvar. Det får bli räkor och kräftor till frukost imorgon!

Klockan är mycket och det är nog 12 tmmar sedan jag öppnade min första cider. Nu skall det bli gott att sova. Imorgon blir det antingen tecknat eller Judgment Day på tv’n. Ett annat alternativ är Yong Guns, en rent fantastisk dagen-efter film om du frågar mig. God natt!

kräftskiva

Postat under: Hemma