Little Manhattan (2005)

Igår kväll satte vi oss ner för att se en film vi inte hört något alls om, men som visade sig vara en riktig godbit. Filmen handlar om ung kärlek i ett (som vanligt) vackert New York. Det här kan mycket väl bli hösten mest perfekta mysfilm.
Mark Levin, som jag inte stött på i något sammanhang tidigare, har regisserad och Jennifer Flackett, Wimbledon (2004), har skrivit manus. Bortsett från några få mellanstora namn, Bradley Whitford och Cynthia Nixon, så är lineupen rätt okänd. Det här kommer att bli nuttigt och riktigt trevligt när höstångesten kommer igång.

Filmen handlar om hur livet för en liten kille och en liten tjej för alltid förändras när kärleken slår till. Fotot i filmen är klanderfritt och effekter fullständigt uteblivna. Allt detta bidrar till en alldeles strålade film till och med jag kan tänka mig att se en gång till!

Manhattan

Postat under: Filmer