En ny Star Trek film!

Det finns en del rykten om Star Trek XI, alltså den elfte filmen. Som det ser ut nu så verkar det som att filmen kommer att börja köras på biogrraferna 2008. Det verkar inte vara meningen att det skall handla om de centrala krigsskådeplatserna, utan Rick Berman vill enligt en intervju i tidningen Star Trek Monthly att själva filmen kommer att äga rum i kriget men inte på en central plats. Mer har egentligen inte sagts.

Även om Enterprise under sin fjärde säsong, allt enligt tidslinjen, kommer att vara med att igångsätta detta krig, så skall inte den serien beröras eller vara relaterat till filmen.

I februari 2005 florerar rykten om att William Shatner har blivit tillfrågad av Paramount om han vill vara med i nästa Star Trekfilm, som enligt rykten går under arbetsnamnet The Untitled Star Trek Prequel. Ryktena avslöjar dock inte om Shatner har accepterat erbjudandet eller inte. Huruvida det finns några korn av sanning i det här återstår att se.

Trek

Postat under: Nyheter