Ullared

Egentligen hade vi tänkt att åka till Norrköping med husvagn och vara där mellan fredag och söndag men på grund av det minst sagt outgrundliga vädret åkte vi på fredagenb istället till Ullared. Vi hade planerat det mesta att göra i Norrköping, dom hade en festival där i helgen och på söndagen skulle vi in till Kolmården hade vi tänkt.

I Ullared var det himla mycket folk! Har inte varit där på 17-18 år så jag har väl inte mycket att jämföra med visserligen, men vi slapp i alla fall att stå i kö för att komma in och ut. Ullared har verkligen växt sedan jag var där sist och nu har verkligen det där varuhuset ALLT. Vi kom in klockan 11 och kom inte ut förrän dom stängde klockan 20. Fötterna värkte en hel del efter den dagen! Kontot oxå, men på det stora hela var det helt okej.

Ullared

Postat under: Hemma