Svensexa för Johan!

På lördag hade vi svensexa för Johan som ska gifta sig med Jenny om två veckor. Vi började med att komma objudna hem till honom runt klockan 10 med lite dryck och en Iron Maiden t-shirt och tog med honom till Liseberg, som var första stoppet för dagen. Där körde vi en femkamp med en hel del annat och det var jädra kul!

Nästa punkt på programmet var att sticka iväg till en frisbee-golfbana som ligger skapligt nära Liseberg. Det var en rätt svår bana och det var konstant en massa träd i vägen! I alla fall, det gick bra och det var kul.

Efter detta var det dags att åka tillbaka till Trollhättan för jag hade bokat en tennistid klockan 19. Stackars Johan sprang omkring med en 7%-cider i ena handen och tennisrack i den andra! På andra sidan nätet stod 3 stycken och bara bombarderade han med bollar i över en timme! Hehehe… Han fick minst sagt röra på sig!

Nästa grej var att åka till skolan och kolla på film och käka pizza. Johan valde Matrix (en mycket bra val) och efter filmen vid 23-draget var det läge för utgång. Vi avslutade aftonen på Bishops Arms och kunde summera en mycket lyckad dag!

Lextorp

Liseberg

Frisbee

Tennis

Postat under: Hemma