Nya gnorpen.com

Min allra mest använda webbsida, gnorpen.com, har sett likadan ut i nästan ett år och det är dags för seriösa förändringar. Jag trodde inte när jag skapade sajten att den skulle bli så himla använd av så många personer och inte heller att innehållet på den skulle behöva vara så dynamiskt. Därför bygger jag nu en ny version.

Nya gnorpen.com kommer att byggas helt på StyleSheets för att göra sajten så skalbar det bara går. Dessutom kommer menyer att kunna växa betydligt mer dynamiskt och färgtemat på sidan blir svart, grått och rött. Användarna kommer att kunna göra fler saker och jag bygger sidan så att ytterligare tillökningar och ändringar blir betydligt snabbare att genomföra. Den gamla sidan har en del små problem som jag inte längre vill leva med.

Det är svårt att säga när lanseringen av den nya sajten blir, men jag skulle gissa på att jag behöver cirka två veckor mer i utvecklingstid. De flesta av de gamla skripten kan återanvändas, men det är mycket nytt som ska skrivas.

Det är alltid kul att tillverka webbsidor, speciellt när man vet att de uppskattas! Tjoho! Here we go!

gnopen

Postat under: Sajter