Mera jobb på nya gnorpen.com

Har spenderat större delen av dagen med att hålla på med nya webbsidan. Arbetet har flutit på rätt så bra och jag känner att grundstommen är helt fin och vacker nu. Hade ett par små problem; i Internet Exploer ville inte mina CSS-komponenter lägga sig på rätt ställe, något de gjorde under alla andra webbläsare. Felet var att jag räknat fel på några pixalar, och den enda webbläsare som faktiskt gjorde rätt var till min förvåning Internet Explorer! Kommer ihåg en tid då det var IE som tillät allt medan konkurenterna var hårdare med reglerna!

Ett annat strul hade att göra med att en hel del andra komponenter på webbsidan såg inte alls ut som jag hade tänkt. Återigen var det IE som visste bäst; jag hade kommenterat saker i CSS-koden med ”//”-tecken när det i själva verket skall vara ”/*”-tecken. När detta var fixat såg sajten bra ut. Ha dessutom kört allt jag har gjort genom validatorn, så både HTML-koden och CSS-koden är 100% utan varningar och fel. Tjoho!
XHTMLCSS

Postat under: Sajter