Kurserna börjar ta form!

Det är ju dags för de nya kurserna att börja redan nästa vecka och för min del skall jag ha två kurser; Data och Systemsäkerhet samt Problemlösning med C. I datasäkkursen har jag gjort lite ändringar framförallt på labbsidan där jag har lagt till en ny lab där studenterna skall skriva brandväggsregler med iptables. Hehehe! Det blir en kul lab! Himla bra oxå tror jag eftersom man får nog en rätt bra förståelse för hur en brandvägg fungerar om man har skrivit reglerna för den.

Problemlösningskursen har jag för första gången. Det finns ingen kursbok, vilket gjorde det lite klurigare att skriva en kursplanering, men nu är den i alla fall färdig och kursen kommer att innehålla en himla massa bra-att-ha-grejjer. Ska försöka att göra kursen lite mer problembaserad oxå.

Study

Postat under: Jobbet