Kickoff med jobbet

Var idag p åkickoff med jobbet på Läckeberg, ett konferenscenter som ligger strax utanför Marstrand. Vi hade en bra kickoff som inte liknade någon hittils. Normalt brukar våra kickoff’er handla mest om möten och diskussion om en massa saker, men den här gången var det mer lekar och kul som stod i centrum.

Bland annat skulle vi framföra något oväntat i grupp. Vi på Datavetenskap bestämde oss för att framföra Främling med Carola. Av en anledning jag inte riktigt förstår blev det inte bättre än att jag utvaldes till Carola. Till min hjälp krävde jag att få Jonas. Han kunde inte mycket av texten, men det gick lysande i alla fall.

En del av datavet fick agera doa-kör och resten av folket kom in i refrängen och agerade fläktar. Själv gastade man på för allt som rören höll och det hela vart skitbra!

Kickoff

Postat under: Jobbet