Anfallen av Pitbulls!

Fan va arg man blir ibland! Jag motionerade idag och åkte på mina inlines till Vänersborg och tilbaka till Trollhättan. I Vänersborg hände en tråkig sak: Hela staden var ful av människor så när jag åkte inne på gågatan gled jag bara långsamt fram. Helt plötsligt utan förvarning hoppar två stycken pitbulls på mig! Den ena får tag i min fot och rycker till. Jag stöp i marken som en klubbad säl! Som tur var märkte hundägaren detta och drog tillbaka sina hundar, annars hade den tagit ett bättre tag någonstans där mina inlines inte hade skyddat mig. Hela staden tittade på. Folk reste sig på kafeerna för att se vad som hände.

Det gick så fort allting, jag hann inte ens att reagera och sedan gick hon som hade hundarna därifrån. Nu är det som så att jag inte alls beskyller hundarna för någonting, hundar blir precis sådana som ägarna uppfostrar dom att bli. Om man har en labrador eller Cocker Spaniel kanske man inte behöver lägga så otroligt mycket tid på uppfostran, men en pitbull kräver betydligt mer uppfostran. Man kan få vilken Cocker Spaniel som helst att bli en galen byracka på samma sätt som man kan få en pitbull att bli en mysig gullebjörn.

Den jävla su**an borde absolut INTE få ha sådana hundar! Hon borde fan inte ens få ha guldfiskar! Grrrrr…..

Pitbull

Postat under: Hemma