Goca och Dado

Fixade klart det sista på cykeln så att den blev fin och vacker. Tvättade av den oxå och tog även Samirs när jag ändå var igång. Konstigt nog var det ingen som ville hjälpa till med cykeln plötsligt! När jag skulle laga den var det helt fullt medfolk som ville vara med och hjälpa till, men när man skulle tvätta den var man ensam! Hihihi!

Senare på kvällen gick vi över till Dado och Goca som bor i huset bredvid. Dom hade köpt en TV på cirka 50 tum som var mer än vanligt nice! Goca är helt otroligt duktig på att göra bakelser och nog den enda jag känner till som kan ge Suzana en match inom området. Hon hade gjort en helt otroligt god liten sak och efter tårtan bjöd Dado på Raki, som är en kryddad typ av brännvin gjord på vanligen plommon eller äpplen. Svenne som man är svepte jag första snapsen och dom bara stirrade 🙂 Den andra tog jag lite lugnare… Hehehe

Rakija

Postat under: Hemma