Floden Una

Tennis igen. Förlorade med 4-6. Vansinnigt varmt, omkring 32 grader och jag hade inget vatten med mig. Kom hem svettig som bara den och hinkade i mig över en liter vatten. Sedan var man på banan igen!

Åkte med bilen på en utflykt med Samir och Dzejna till Kozara, som är en mycket vacker plats, och dessutom en minneslund med ett gigantiskt monument över folk som blivit dödade under andra världskriget. Det var hemskt att se, det fanns tavlor med namn på alla de personer som dödats där. Omkring 4000 personer fanns namngivna.

Fortsattte därifrån till stället där vi skulle sova över för natten. Ett mysigt ställe som ligger inne bland träden långt upp på ett berg. Duschen krävde dock en manual, men när man väl fick snurr på den! Jädrar. Den hade bastu, radio, telefon, …. allt! Dagen efter skulle det vara bilrace i backen upp till detta hotell. Vägen dit är en serpentinväg och jag räknade till 91 skarpa kurvor före man kommer ner. Hehehe

Kozera

Kozera

Kozera

Postat under: Hemma