Cykelreparation

Idag var det dags att renovera den gamla cykeln som Suzanas mamma har haft stående. Jag hade för nästan en vecka sedan köpt de delar som behövdes såsom däck, slangar och en ny sadel. Ställde mig utanför huset och tänkte byta delarna utan en tanke på hur dumt detta var. Det tog inte en minut förrän grannarna började flocka sig, och fem minuter senare var det 8-10 personer runt mig som på ett språk jag knappt fattar skulle ”hjälpa till” att grejja.

Dom hade alla goda ideer om vilka verktyg jag skulle använda och hur man skulle göra det hela. Hahaha! Efter ett tag märkte jag att jag själv inte hade några verktyg i handen för att de alla användes av grannarna på cykeln jag hade tänkt att fixa! Jag kommer ihåg att jag frågade mig själv: ”Hur kunde det här hända?”

Efter ett tag kom även Suzana ut och redan efter några minuter blev hon galen av allt prat om tips och ideer på hur man byter ett cykeldäck, så vi packade ihop och bestämde oss för att fortsätta med detta i källaren dagen efter.

Cykel

Postat under: Hemma