Brasilien-Frankrike

Efter Englands-matchen funderade man på om man någonsin skulle titta på en fotbollsmatch igen, och då var det lika bra att bita ihop och kolla in kvällens match. Jag, Suzana, Pär och Classe gick ner till kära tältet vid Butlers och kollade. Matchen började med att Brasilien hade ett visst övertag och jag och Suzana hoppades på Brasiliansk seger, hade varit kul med Italien-Brasilien finalen!

Brasiliens knappa övertag om matchen försvann dock snart. Visst har Brasilien ett fantastiskt fotbollslag, visst har dom spelare som Ronaldo och Ronaldinio, men de saknar dessvärre en spelare som Zidane. Mannen var makalös! Vilket försök till anfall Brasilien än gjörde kom de helt enkelt inte förbi denna mur. Henry hjälpte dessutom till att tillverka ett snyggt mål framåt och det var allt som behövdes.

Det var faktiskt inte så konstigt när man tänker efter. I gårdagens match blev Brasilien utslaget. Men inte av vilket lag som helst. Frankrike var helt enkelt det bättre laget igår. Hade Brasilien gått och vunnit hade det helt enkelt varit orättvist. Rätt lag vann, Det blev Frankrike. Jädra grodor.

Zidane

Postat under: Jobbet, Nyheter