Nu var man hundvakt då!

Igår kväll kom Robert hem med sina hundar som vi ska passa under en vecka när Robert med sin familj är på semester.
Ross är en svart Afganhund, hans färg heter egentligen inte svart, utan nåt annat konstigt. Ross är otroligt snäll och lyder varje gång man säger till honom, i alla fall inomhus. När han är ute blir han lite mer… egensinnad! Ross är gigantiskt stor och 4 år.
Smilla är en rätt så stor 4 månaders valp av rasen Whippet, otroligt söt. Smilla lyssnar inte riktigt när man pratar med henne och hon håller konstant på att bråka med Ross och bita honom i öronen och sånt, men Ross är så snäll att han leker tillbaka.

Har varit ute med båda två flera gånger och börjar lära mig att ha koll på två hundar samtidigt på promenad. Dom sov helt ordentligt inatt och de verkar inte vara ovana vid att vara tysta och snälla på natten. Tur för oss! Detta ska bli spännande!

Ross och Smilla
Ross och Smilla

Postat under: Hemma