Några hjälpande dagar

Har spenderat de senaste tre dagarna hos mina föräldrar och hjälpt till med en del praktiska grejjer efter branden. Det är naturligtvis en otrolig massa grejjer som måste ordnas när nåt sånt händer. Man skulle ju gärna vilja luta sig tillbaka och tro att försäkringsbolag och andra hjälper till med att ordna saker men hittills kan jag lugnt säga att så inte riktigt är fallet. Man måste hela tiden ordna det för sig själv om man inte vill att saker utförs sent och dåligt. Hela tiden måste man ringa folk och bestämma vad folk ska göra.

Strax kommer det hantverkare dit som skall börja bygga upp huset igen och då blir det väl ännu mer med det att kontrollera och sparka på folk antar jag.

Spenderade en hel dag där med att fotografera allt i hela huset. Öppnade varenda låda och tog kort på alles. Det blev en del kort det där! Att ha de bilderna tror jag kan bli rätt viktigt om det senare blir en tvist av någon modell, vilket jag är mer och mer övvertygad om att det kommer att bli.
Lucas

Fotografering

Postat under: Hemma