Längesedan man var vid en dator

Nu var det verkligen ett tag sedan jag satt framför en dator. Har inte varit inloggad på MSN/ICQ på över en vecka och inte heller kollat mailen något vidare på nästan lika lång tid. Anledningen är naturligtvis allt arbete med branden hos föräldrarna. I söndags var jag och Suzana där och hälsade på för min mamma fyllde år. Efteråt tog vi med honom hem till oss och han sov över till på måndag.

På måndag åkte jag och han till Vattenpalatset i Vänersborg och hade himla kul nästan hela dagen. Efter badet kände vi oss lite hungriga och stack iväg till Pär för att äta lite pizza. Pär jobbar på Italia i Vänersborg, och där kan man hitta de absolut bästa pizzorna som finns.

Senare på måndag kvällen drog vi oss tillbaka till Lysekil och Viktor kom tillbaka i rätta händer igen.

Vattenpalatset

Postat under: Hemma