Hundarna tillbaka

Efter att ha sett till Roberts hundar i en vecka var det då dags att ta farväl av dom och lämna dom tillbaka i rätta händer. Jag packade in vovvarna i bilen och vi åkte till Vänersborg. Väl där sprang dom in i huset för att kolla läget, men när dom upptäckte att dörren ut var öppen var det som att se två raketer sticka iväg åt varsitt håll. Efter att ha sprungit benen av mig och testat alla lömska knep jag kunde komma på var dom äntligen infångade igen, men det tog ett tag. I jakten på hundarna skulle jag med min viga och atletiska kropp hoppa över ett järnstaket. Operationen ledde till att jag halvt slog ihjäl mig på ena benet, knät och en bit av ett finger ömmar fortfarande. Kan inte fatta hur det gick till egentligen!
Ross

Ross och Smilla

Smilla

Postat under: Hemma