Avslutningsfest på kåren

Egentligen borde jag nog ha skrivit detta igår, men det gick inte helt enkelt. På fredag var det avslutningsfest för de studenter som går ut DS och program/nätverksmagistrarna. Jag skippade slipsmiddagen och gick direkt på eftersläppet på kåren klockan 22.30 istället.

Väl där låg jag flera timmar efter rätt många både studenter och lärare i promille räknat, men det ordnade upp sig ordentligt för min del framåt småtimmarna. Kom inte ur sängen förrän 18 igår. (opppps!). Av vad jag hörde gick det liiite lugnare till på middagen i år än det gjorde förra året. Studenterna var så packade förra året att middagen blev halvt förstörd av skriv och tjat, men det var tydligen bättre i år. Tanken är ju att det skall vara en fin middag så då behöver man ju inte skrika sönder den tycker jag.

Det var jädra skoj på pavslutningsfesten och jag hann nog med att prata med de flesta av mina gamla studenter. Trevliga killar och tjejer allihop! Synd bara att man inte komma att träffa flera av dom igen.

Postat under: Jobbet