Torsdag i Alanya

Nu hade vi ”tappat” två dagars seriös solning och det var dags att rätta till problemet! Vi satte i oss frukost till det nästan kom ur öronen och styrde stegen mot stranden. Där badade och solade vi precis hela dagen och gick hem cirka 17.15! I sällskap hade vi en liten katt som låg och sov under våra solstolar hela dagen. Det var ännu en härlig dag och denna dag valde vi att köra lite smartare med solskyddet än första dagen då jag, den konstanta nybörjaren, körde helt utan.

Vi gick hemåt och lade oss på sängen och fortsätte att läsa våra böcker. Vi 19-tiden kändes lukten av grillen från den öppna balkongdörren och vi gick ner och käkade. Kvällens underhållning var en lite karaokeliknande tillställning där sångaren gick runt i publiken och delade med sig av mikrofonen. Rätt kul faktiskt! Jag skulle sjunga tydligen, men vilken jädra låt han än valde kunde jag inte komma på någon text! Själv ser jag mig nästan som ett lexikon på låtar, men uppenbarligen är inte karaokelåter mitt område. Själv tycker jag att detta faktiskt är rätt positivt!

En kul grej hände under karaoken: turken, som sjöng och spelade, gjorde sin alldeles egna version av Gylle Tiders klassiker ”Sommartider”! Att höra denna turk göra sitt allra bästa utan den minsta aning om vad han sjöng var helkul! Skrattade så jag nästan avled!

Suzana

Postat under: Hemma